fredag 20 februari 2009

dirtydiana

Ja, då har man två copycats efter sig. Dom pratar som mig, gör allt som jag gör. Dom tar till och med foton som jag gör (låter konstigt men jävligt sant). Gud, kan inte folk vara sig själva? Detta är extremt löjligt. Om jag säger ''awesome'', säger hon likadant en dag eller någon timme efter hela tiden. Shit, va dig själv. Eller ni båda kan vara er själva istället för att kopiera allt jag gör.

fredag 13 februari 2009

dirtydiana

Idag har jag varit på dåligt humör, varför vet jag inte? På måndag ska jag till Lina & Matilda, Linnea och Ebba ska också vara med. Vi ska titta på lite film och spela anden i glaset. Sist jag spelade det fick vi Michael Jackson's nummer till Neverland. Det funkade, vi provade att ringa. Det numret har jag faktiskt kvar. Men det var riktigt långt, massa random siffror. Men gissa om jag blev glad när jag fick det numret? Shiiit, varm känsla i hela kroppen men jag var ju osäker på om det var det riktiga numret till Neverland. Men idag har jag stört mig på allt och alla, nästan alla i alla fall. Jag har snart skaffat Twilight och den ska jag ha med till Lina's place? Eller ja, hennes brors lägenhet som är i Norge just nu. Men jag vet inte riktigt om jag kan, ska i alla fall försöka att komma. Det kommer säkert bli kul, vi ska ju fan käka tacos, i love it. Kricke var depp idag så jag fick snacka med honom. Jag hatar att se honom ledsen, jag blir också ledsen då ju. Kricke, du kan alltid prata med mig. Det är så skönt att det är en veckas lov nu, men jag har ändå simning på lördagen och tisdagen, drygt. Jag hatar simning, men jag är ju tre grupper från att simma i OS. Så det är jag rätt stolt över. På onsdag kommer Linnea förhoppningsvis till mig, jag längtar, hon har inte varit hemma hos mig på flera månader. Vi måste börja vara med varandra mer, jag saknar dig Linnea.




You can't win,
You can't break even and you can't
get out of the game.
- Michael Joseph Jackson, The Wiz.

En av mina favorit filmer.

torsdag 12 februari 2009

dirtydiana

Idag skrev aftonbladet att Michael har en mördarbakterie, detta är inte sant för såklart ska tidningar hitta en sjukdom som är vid näsan. Jag fattar inte varför folk är så fixerad vid hans näsa. Cher har opererat sig över hela kroppen, överallt och henne säger dom inget om men när det är Michael ska såklart alla gå på honom. Median, ni kan fan bara dö. Jag hatar alla skvallertidningar, dom borde brännas. Inget är sant i skvallertidningar, jag fattar inte ens varför folk spenderar så mycket pengar på dom, dom tjänar bara pengar på folks lidande. Det gör dom verkligen, kan ni tänka er så många tårar Michael Jackson har fällt efter allt dom skrivit om honom. Ni slutar verkligen inte och när en lögn sägs och pratas om så mycket så börjar folk tro på det och det är det som är så sorgligt. Så folk, lyssna på mig, tro inte på det ni läser, det är bara skit helt enkelt. När dom hade skrivit om att han hade en lungsjukdom den 18 november 2008, förstår ni hur mycket jag grät då? Tanken på att han skulle vara stum och lidande. Det krossar verkligen mitt hjärta. Michael Jackson förtjänar allt det bästa. Han är den vackraste som någonsin satt sin fot på denna planeten, både på utsidan och på insidan. Han är så speciell och han är mitt allt. Ingen annan kan få mig att känna som jag gör när jag tänker på honom. Han är ljuset i mitt liv. Mitt hjärta, min själ, helt enkelt mitt allt. Så skvallertidningar borde tänka på vad dom skriver men det gör dom inte. Jag säger bara att dom borde tänka för detta dom håller på med är hemskt. Och dom ska ju såklart gå på Michael nu när han är på en god start i sin comeback, så just nu ska dom knäcka honom, men vet ni vad? Han är unbreakable, så är det bara. Så det är lika bra att ni ger er.

onsdag 11 februari 2009

dirtydiana

Nu har jag skaffat ny blogg, känns ganska skönt. Min gamla blogg skrev jag på varje dag men sedan glömde jag bort den men nu ska det bli ändring, nu ska jag skriva vart enda dag. Att blogga är ganska kul i början men sedan tröttnade jag på det. Nu ska jag helst inte göra det. Denna bloggen kommer att bestå av mycket videos om saker som händer i mitt liv, när jag dansar Michael Jackson danser, när jag gör Michael Jackson moves och mycket annat. Det kommer även vara mycket bilder, men det är väl okej? Det är bara tråkigt om det bara är text ju. Imorgon är det redovisning i Franska och jag har inte ens börjat att träna, detta är verkligen inte bra. Jag ska redovisa med Christopher men jag vet inte ens om han har gjort sakerna som ska vara klara imorgon, så just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Jag ska även kunna minst 1000 ord på franska, känns det som. Läxorna börjar att ta kol på mig. Men sånt är livet, nu är det bara att börja kämpa och jobba. Om jag nu ska komma in på juridik skola när jag är äldre så får jag väl börja att jobba upp mig lite nu. Men det kommer säkert att gå bra imorgon, hoppas jag.